The Transporter

Fleeteasy Package

Een pakket dat voor veel fleetowners als geroepen komt, want hoe fijn is het om een beroep te kunnen doen op een flexibele transportservice? Het team van Fleeteasy is nooit te beroerd om uw voertuig bij een berijder op te halen of te brengen. U geeft ons de locatie, wij stappen in de auto, en zijn binnen no time bij de berijder. Wij zijn pas tevreden als uw hele organisatie mobiel is.

The Watchdog

Fleeteasy Package

Een stoere naam voor een stoer fleetpakket. Wij houden graag een streng oogje in het zeil als het gaat om opgeslagen voertuigen. Uw auto is in veilige handen, achter slot en grendel, afgesloten van de buitenwereld.  Ook uitgebreide schouwing is een belangrijk onderdeel van het Watchdog-pakket. Fleeteasy scant iedere auto vliegensvlug van binnen en van buiten.

The Guard

Fleeteasy Package

Vergelijkbaar met The Watchdog, maar dan next-level. Wie onderdeel van de Fleeteasy company wil zijn, moet beschikken over twee arendsogen boven zijn neus en twee arendsogen in zijn rug. Dankzij onze up-to-date beveiligingsmodule is uw auto gegarandeerd in safe hands. Kiest u voor The Guard, dan kiest u trouwens ook voor een uitgebreid schouwingsproces. Easy!

The Rounder

Fleeteasy Package

De alleskunner, de allrounder. Voor ons een prachtig pakket om bij te multitasken. The Rounder haalt het beste uit onze organisatie. Niet voor niets hebben we dit pakket op de werkvloer gekscherend omgedoopt tot ‘Showroom package’. We reinigen, reconditioneren en schouwen uw vloot met ongeremde passie, en gaan daarbij net een stapje verder dan de concurrentie.

 

Laten we praten!

Naam

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Geen tijd? Zelfs onze koffie is easy-to-go!

Fleeteasy koffie to go